Sobre mí…

HOLA, SÓC LA SÒNIA!

Benvingut/da al meu bloc de receptes per fermentar aliments a casa de manera fàcil i natural.

Fa nou anys vaig descobrir el meravellós món dels fermentats i des de llavors he dedicat tots aquests anys a explorar i posar en pràctica tota la formació que he adquirió dels millors fermentistes.

Vaig començar amb elaboracions senzilles i delicioses que em van anar atrapant i, a poc a poc em vaig veure experimentant amb els aliments del meu entorn amb tècniques d’altres llocs del món. A base de prova i error vaig anar aprenent i gaudint de nous sabors, i encara avui continuo aprenent més i més.

UN UNIVERS DE SABORS

En tot aquest temps la fermentació ha canviat la meva manera de veure la gastronomia. M’he submergit en un món de sabors que no es poden aconseguir de cap altra manera. És un univers inesgotable en el qual segons on fermentis, encara sent la mateixa recepta, els sabors seran diferents. Tens al teu al voltant convivint amb tu, encara que no els vegis, milions de microorganismes que faran que els teus ferments siguin especials.

UN OBJECTIU CLAR

Vull compartir amb tu les meves receptes preferides perquè puguis realitzar-les tu també a casa i descobreixis el que pots aconseguir amb aquesta tècnica de conservació d’aliments tan ancestral. No oblidem que la fermentació va existir molt abans que el foc.

Totes les cultures del nostre planeta han fermentat aliments principalment per a conservar-los i consumir-los en temporades d’escassetat. Posteriorment es va descobrir que són una importantíssima font de probiòtics que cuiden de la nostra salut intestinal, i aquests beneficis han estat demostrats científicament.

Espero que gaudeixis d’aquest viatge on fermentats de tot el món ompliran la teva cuina de sabor i la teva vida de salut.

Feliç viatge!